5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak aşağıda yer saha illere görev vermekteyiz.

Hakikaten yangınlardan korunmak muhtevain yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve şayeste fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli platform oluşturur.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar evgin manzara simultane kapının mümkün olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Bayraklı'nın yeşilini gene Yangın Kapısı sahip olmak ve yurttaşlarımızın tüm gereksinimlerinı istikbal etmek bağırsakin elimizden geleni yapacağız. Yalnızca tesellimiz dirilik kaybı olmaması. Yangınla mücadelemiz kapsamında yurttaşlarımıza sağlanan barınma, besin ve kıyafet destekleri karınin huzurımızda olan herkese sonrasız teşekkürname ediyoruz. Bir henüz böyle acı bir manzaranın ne Bayraklı'mızda ne bile ülkemizin herhangi bir durumunda yaşanmamasını diliyoruz. Devam eden yangınların da bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz" dedi.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve oranlı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer katkısızlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı; âdem sağlamlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Özellikle yeni imar kanunuyla yan yana sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page